Online panel OrangePanel.com

orangepanel logo

Jednostavno i besplanto se registrujte na naš online panel OrangePanel.com, a mi ćemo Vas častiti bodovima dobrodošlice. Za registraciju je potrebno samo ime, prezime, telefon i e. pošta, a kada popunite profil očekujte prve ankete.

Zašto da postanete panelista?

Pored toga što učešćem u istraživanjima sitčete bodove koje možete iskorstiti i zameniti ih za vrednosne vaučere, Vi iskazujete svoj stav. Mišljenje i iskustva koje podelite sa nama su važna i čitaju se sa pažnjom. Nakon toga mi ih analiziamo, a te analize služe da se unaprede proizovdi ili usluge, da se osmisle nove, da se reklamne kampanje prilagode publici itd. Sve to za posledicu ima povećano zadovoljstvo potrošača, odnosno svih ljudi jer smo svi potrošači. Naravno, u skladu sa etičkim normama, profesionanim standardima i prema pozitivnim zakonima, odgovori ispitanika se nikada ne povezuju sa identitetom ispitanika i uvek su bezbedni.

Zašto su nama važni panelisti?

Našim klijentima i nama je važan stav panelista. Ispitaniku je udobnije kada iz svog doma odgovara na pitanja i vise je motivisan kada zna da će za svoje vreme biti na kraju nagađen. Sve to zajedno utiče na veću relevantnost odgovora, koje mi izuzetno cenimo. Sa druge strane, online paneli se brže sprovode od klasičnih anketiranja na terenu.

Pročitajte uslove članstva na OrangePanel.com