ReSearch, Find&Win Shopper Analytics Software – SAS Koje industrije i tržišta istražujemo? GDE I KAKO RADIMO?
ReSearch, Find&Win Without intelligence there is no great idea or positive corporate changes.
Shopper Analytics Software – SAS Razvili smo profesionalan softver koji je projektovan prema zahtevima klijenata i tajanstvenih kupaca iz ovog dela Evrope. Takođe, ovaj softver nama omogućava efikasnu i efektivnu koordinaciju velikog broja projekata, kao i interakciju i trening sa našim saradnicima iz Srbije i regiona.
Koje industrije i tržišta istražujemo? Gde god postoji ponuda, tražnja i konkurencija - mi istražujemo!
GDE I KAKO RADIMO? Imamo sopstvenu mrežu obučenih i dobro motivisanih anketara, supervizora, moderatora i tajnih kupaca u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Postanite Mystery shopper

Mystery shopper (tajanstveni kupac) je jedno od najboljih honorarinih zanimanja na svetu! Prođite našu obuku, postanite sertifikovani kupac i doslovno zaradite kupujući. Više informacija o poslu i neophodnoj obuci pročitajte na specijalizovanom portalu.

Link ka portalu

OrangePanel.com

Intelligence online panel broji hiljade članova, a naši panelisti dobijaju ankete na svoj profil, sakupljaju bodove koje kasnije mogu zameniti za vrednosne vaučere. Pored anketa, možete očekivati i uživo testiranje proizovda.

Detaljnije

Mystery Shopping 2.0

Ovom ekspertizom možete da otkrijete da li ste kupcima isporučili vrednosti koji ste obećali; da li se prodavci drže procedura prodaje; da li su prodajna mesta u propisanom stanju... Naši tajanstveni kupci će verno preneti svoj utisak!

Detaljnije

Članstvo u MSPA

MSPA member INtelligence doo Serbia 2015 crniIntelligence je od 2015. godine i član najznačajnije svetske asocijacije za metodu tajanstvene kupovine.

Detaljnije

Članstvo u ESOMAR-u

Jedini iz Srbije smo šestu godinu za redom korporativni članovi u najvećoj svetskoj asocijaciji za istraživanje tržišta.

ESOMAR link

Mystery Day u Srbiji

Intelligence organizuje najveću B2B konferenciju namenjenu mystery shoppingu u Srbiji.

Više informacija