PODSETNIK: Ponovno otvaranje prodajnih mesta Nakon ukidanja vanrednog stanja očekujemo otvaranje maloprodajnih objekata širom zemlje. Ovo je podsetnik na šta treba da se obrati pažnja u odnosu na kupce. Detaljnije
Rad Intelligence-a u vreme vanrednog stanja 2020. COVID 19 Intelligence d.o.o. poziva sve klijente, saradnike i partnere da sprovode zaštitne mere propisane od strane Države. Mi radimo nesmetano i našim klijentima, saravnicima i partnerima stojimo na raspolaganju jer znamo koliko su važne informacije sa tržišta u vremenu krize. #ostanikodkuće #eMysteryShopping #KontrolaKvaliteta Više
Mystery shopping tracking FMCG Q4 2019 Intlligence jedini sprovodi Mystery shopping tracking u Srbiji. Pratimo i objavljujemo kvalitet usluge u FMCG sektoru (maloprodaja robe široke potrošnje) i rangiramo najveće "ritejlere" prema ostvarenim rezultatima. Tehnika prikupljanja je: mystery shop (procena prosečnog kupca sa kupovinom proizovda) i eMystery (komunikacija putem elektronskih kanala). Detaljnije
Intelligence through innovation and integrity Intelligence predstavlja znanje, inovacije put, a integritet vrednost.

Postanite Mystery shopper

Mystery shopper (tajanstveni kupac) je jedno od najboljih honorarinih aktivnosti na svetu! Prođite našu obuku (više o ovome), postanite sertifikovani kupac i doslovno zaradite kupujući. Više informacija o pronađite i na našem na specijalizovanom portalu.

Detaljnije

OrangePanel.com

Intelligence online panel broji hiljade članova, a naši panelisti dobijaju ankete na svoj profil, sakupljaju bodove koje kasnije mogu zameniti za vrednosne vaučere. Pored anketa, možete očekivati i uživo testiranje proizovda.

Detaljnije

Novi MS softver

Shopper analytics software (SAS) je profesionalni softver za mystery shopping. Unapređena verzija ima brojne prednosti koje se odnose na izveštavanje prema klijentu. Takođe, u novoj verziji je omogućen optimalan pristup SAS-u sa mobilnih uređaja!

Detaljnije

Članstvo u MSPA

MSPA member INtelligence doo Serbia 2015 crniIntelligence je od 2015. godine i član najznačajnije svetske asocijacije za metodu tajanstvene kupovine.

Detaljnije

Članstvo u ESOMAR-u

Jedini iz Srbije smo šestu godinu za redom korporativni članovi u najvećoj svetskoj asocijaciji za istraživanje tržišta.

ESOMAR link

Mystery Day u Srbiji

Intelligence organizuje najveću B2B konferenciju namenjenu mystery shoppingu u Srbiji.

Više informacija