Mystery shopping tracking FMCG Q4 2019 Intlligence jedini sprovodi Mystery shopping tracking u Srbiji. Pratimo i objavljujemo kvalitet usluge u FMCG sektoru (maloprodaja robe široke potrošnje) i rangiramo najveće "ritejlere" prema ostvarenim rezultatima. Tehnika prikupljanja je: mystery shop (procena prosečnog kupca sa kupovinom proizovda) i eMystery (komunikacija putem elektronskih kanala). Detaljnije
Intelligence na najvećoj konferenciji za mystery shopping "Čast nam da je da kao predstavnici Srbije učestvujemo na ovoj konerenciji. Predstavnik jednog našeg "key accounta" mi je nedavno uputio predivnu pohvalu rekavši: "vi se ne bavite mystery shopping-om, vi razvijate mystery shopping". To jeste suština i ovi događaji upravo tome i služe" rekao je Miljan Premović, generalni direktor Intelligence d.o.o. Više o događaju
Mystery Day CLIENT 2018 Najveća mystery shopping B2B konferencija u Srbiji u 2018. O mystery shoppingu - mystery shopping profesionalci; trendovi i inovacije; šta radimo kako bi mystery shopping bio najbolja podrška razvoju kvaliteta usluge naših klijenata. Detaljnije
Intelligence through innovation and integrity Intelligence predstavlja znanje, inovacije put, a integritet vrednost.

Postanite Mystery shopper

Mystery shopper (tajanstveni kupac) je jedno od najboljih honorarinih aktivnosti na svetu! Prođite našu obuku (više o ovome), postanite sertifikovani kupac i doslovno zaradite kupujući. Više informacija o pronađite i na našem na specijalizovanom portalu.

Detaljnije

OrangePanel.com

Intelligence online panel broji hiljade članova, a naši panelisti dobijaju ankete na svoj profil, sakupljaju bodove koje kasnije mogu zameniti za vrednosne vaučere. Pored anketa, možete očekivati i uživo testiranje proizovda.

Detaljnije

Novi MS softver

Shopper analytics software (SAS) je profesionalni softver za mystery shopping. Unapređena verzija ima brojne prednosti koje se odnose na izveštavanje prema klijentu. Takođe, u novoj verziji je omogućen optimalan pristup SAS-u sa mobilnih uređaja!

Detaljnije

Članstvo u MSPA

MSPA member INtelligence doo Serbia 2015 crniIntelligence je od 2015. godine i član najznačajnije svetske asocijacije za metodu tajanstvene kupovine.

Detaljnije

Članstvo u ESOMAR-u

Jedini iz Srbije smo šestu godinu za redom korporativni članovi u najvećoj svetskoj asocijaciji za istraživanje tržišta.

ESOMAR link

Mystery Day u Srbiji

Intelligence organizuje najveću B2B konferenciju namenjenu mystery shoppingu u Srbiji.

Više informacija